Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda reality show Survivor Petr Švancara se ukázal jako pořádně citlivý chlap. Po ohlášení jedné hry o odměnu neudržel slzy a před oběma týmy Hrdinů a Rebelů a také moderátorem Ondřejem Novotným (46) se rozplakal.

"Odměna, kterou si budete moct odnést. A tam si ji nejen vychutnat. Obrovský čokoládový dort a pořádný hrnek kafe a k tomu dopisy od blízkých, které si budete moct přečíst a samozřejmě také na ostrově nechat, aby vám v těžkých chvílích, kterých je před vámi ještě spousta, dodávaly sílu," řekl moderátor Novotný a a v tu chvíli už Petrovi Švancarovi tekly slzy jako hrachy.

"Vidím radost, úsměvy, ale také rozpaky a slzy štěstí. A očekávání. Jak těžká je tahle soutěž po 21 dnech. Zapomeň na jakékoli jídlo, ale pár slov od kamarádů, rodiny nebo někoho, kdo na vás vzpomíná je asi to nejvíc," dodal Novotný.

Po Švancarovi začali plakat dojetím také další členové kmene Hrdinů. Právě oni se dopisů dočkali díky výhře v náročné soutěži. Švancara má tak nyní dopis od svých nejbližších stejně jako zbytek kmene u sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám