Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z filmového festivalu Tribeca pořádaného magazínem Vanity Fair, jenž se koná v těchto dnech v New Yorku, se stává velice prestižní událost. Známými hvězdami, které se dostavily na již jedenáctý ročník a prošly se po červeném koberci, se to jen hemží. Poté, co na události zazářila krásná Ivanka Trump (31) a překvapila jako brunetka, na sebe strhla pozornost slavná manželská dvojice Michael Douglas (67) a Catherine Zeta-Jones (42).

Pár, který dělí pětadvacetiletý věkový rozdíl, zavítal k newyorskému vrchnímu soudu, kde se akce konala a oba vypadali báječně. Okouzlující Velšanka zvolila jednoduché černo-stříbrné šaty z flitrů na jedno rameno, které zdůraznily její bezchybnou postavu, a její manžel vsadil na klasickou černou. Usměvavý herec navíc potěšil všechny přítomné svou pozitivní náladou a zdravým vzhledem.

Po nemocí sužovaném Michaelovi, který ještě koncem roku 2010 bojoval s rakovinou hrtanu, nebylo ani památky. Douglas tehdy podstupoval drastickou léčbu a vlivem chemoterapií zhubl 14 kilogramů. Optimistický herec byl však již počátkem minulého roku přesvědčen, že je nádor v jeho krku pryč a on je zcela zdráv. Při pohledu na jeho elán a mladistvý vzhled o tom není pohyb.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám