Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Bisek (24) se těžko vzpamatovává z pondělního vyřazení v soutěži Hlas ČeskoSlovenska. O tom, že měl postoupit do dalšího kola, ho přesvědčují hlasy jeho fanoušků na sociální síti, kteří dokonce sepisují petice za jeho návrat do soutěže.

„Je mi líto, že mně Dara v neděli zatleskala a druhý den mě poslala ven. To mě opravdu mrzí," říká Bisek. Vyhazov ze soutěže má bývalý finalistka své koučce za zlé. Přestože mu Dara během fungování v soutěži dokonce navrhovala, že by společně mohli natočit duet, on tuto možnost radikálně odmítá.

Namísto toho se před Davidem otevřela možnost spolupráce s producentem Osamou Verse-Atile Hussainem (25). Kanadský hudebník, který stojí například za úspěchem Bena Cristovao (24), nabídl Davidovi, že s ním natočí desku.

„Ozval se mi ještě před soutěží poté, co jsem měl pár vystoupení v pražských klubech. Od té doby jsme v kontaktu a po mém vyřazení už dáváme dohromady plán ohledně mé kariéry," říká Bisek, který by měl začít pracovat na nové desce už začátkem příštího měsíce.

„Verse je jeden z mála, co tu dělá precizní stylovou hudbu," jásá zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám