Hlavní obsah
Článek

Sabina Laurinová (39) pořad Mladší o pár let zatím pouze moderuje. Žádnou z omlazovacích procedůr na vlastní kůži nevyzkoušela. Možná také proto už nemůže počítat s rolemi princezen. V nové pohádce Zdeňka Trošky Čertova nevěsta musela vzít roli královny. "Je to přirozené," řekla Super.cz.

Na role princezen už může sympatická blondýnka jen vzpomínat. Přestože už nevypadá jako zlá princezna Eufrozína z pohádky Z pekla štěstí, režisér Zdeněk Troška na ni nezapomněl. V nové pohádce Čertova nevěsta jí dal roli královny. "Stárnutí je přirozené. Biologicky bych opravdu mohla být maminkou Evy Josífkové, která mi v pohádce hraje mou dcerou," soudí Laurinová.

Televizním lifestylovým pořadem Mladší o pár let, který nabízí účastníkům nejrůznější zkrášlovací procedury, se Sabina zatím inspirovat nenechala. "Vím, že mám třeba velké kruhy pod očima. Ale plastického chirurga se zatím vyhledat nechystám," svěřila se herečka. Jejímu vzhledu prý dala zabrat hlavně mladší dcera Maja, která ji několik let nenechala vůbec vyspat. "Bylo to náročné," připouští Laurinová.

V některých scénách Čertovy nevěsty ale vypadá Sabina pořád velmi mladě. "Natáčení bylo příjemné. Nebyly žádné problémy.Přálo nám počasí, takže jsme všechno stihli natočit v termínu. A kostýmy byly skutečně nádherné," řekla herečka o nové pohádce, která je stylizovaná do období rokoka.

Za výpravné kostýmy ovšem překvapivě Zdeněk Troška ušetřil. Byly vypůjčené z fundusu Státní opery. Zvláštní poděkování v titulcích věnoval režisér také stomatologické laboratoři, která vytvořila umělý chrup pro čerta.

V Čertově nevěstě se kromě Sabiny Laurinové objeví David Suchařípa, František Němec a Karel Zima. Hlavní role hrají studenti DAMU Eva Josífková a Václav Šanda. Do kin jde pohádka 28. dubna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám