Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladé italské módní značce GCDS se podařilo na svou čtvrteční přehlídku konanou během milánského týdne módy dostat hned několik slavných tváří, z nichž nejvíc poutaly pozornost bezesporu zpěvačka Dua Lipa (28) a herečka Bella Thorne (26).

Svou variaci na průsvitné šaty předvedla anglická zpěvačka albánského původu Dua Lipa. Na rozdíl od mnohých slavných kolegyň však neodhalila téměř vše a neopomněla spodní prádlo.

O dva roky mladší americká herečka a zpěvačka Bella Thorne, která se proslavila už v dětství na stanici Disney Channel v seriálu Na parket!, byla na své poměry tentokrát poměrně cudná. Ačkoli ve žlutém džínovém kompletu rozpáraného vzhledu zářila do dálky, většinou toho ze svého těla, které jako jedna z prvních celebrit začala nabízet fanouškům i na platformě s placeným obsahem, odhalí daleko víc.

Módní show si nenechaly ujít mimo jiné raperka Coi Leray (25), influencerka a bývalá pornoherečka libanonského původu Mia Khalifa (30) či italská písničkářka Jo Squillo (60) s bývalou modelkou a módní redaktorkou Carine Roitfeld (68), jež byla i šéfredaktorkou francouzského Vogue. Právě mezi posledními dvěma zmiňovanými dámami usedla Dua Lipa a z první řady sledovala trendy na příští zimu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám