Hlavní obsah
Článek

V poslední době je mezi celebritami velkou módou „chodit s kůží na trh“ a brát si na sebe co nejméně oblečení. Umělkyně Coi Leray (25) ví, že si takové outfity může dovolit, a tak se nebojí extravagance.

Dara Rolins nedávno se svými fanoušky sdílela fotografii, na které má kraťasy velmi nízko pod pasem a sklidila i kritiku. Lidem se nelíbilo, že ze svého těla odhaluje už moc. To ale ještě neviděli Coi Leray, která přišla jako host na přehlídku v rámci milánského týdne módy. Americká rapperka a zpěvačka zvolila dvoudílný pestrobarevný úpletový komplet, který by v chladných dnech asi nikoho příliš nezahřál.

Kalhoty měla Coi tak proklatě nízko, že si pod ně nemohla vzít ani spodní prádlo, což předváděla před objektivy fotoaparátů. Vršek kompletu měl pak sice dlouhé rukávy, v oblasti hrudníku ale svou velikostí a tvarem spíš připomínal čelenku do vlasů a nezakryl ani zpěvaččiny drobnější vnady. Coi navíc ukázala i svá tetování.

Na zpěvačce je vidět, že se o své tělo dobře stará a nebojí se ho ukazovat při různých příležitostech a taky na sociální síti, což jí možná zajišťuje víc fanoušků než její hudba. Momentálně jich má na Instagramu přes sedm milionů. V minulosti byla nominována na několik hudebních cen a v roce 2022 vydala své debutové album Trendsetter.

Reklama

Další články

Načítám