Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co z Hlasu ČeskoSlovenska vypadl zpěvák David Bisek (24), jsme vás informovali o tom, že klučina kvůli soutěži nebude moci odmaturovat v řádném termínu na své škole.

Náš článek způsobil obrovskou vlnu dotazů čtenářů, proč se chystá David ke zkoušce z dospělosti až ve čtyřiadvaceti letech. Vypátrali jsme pro vás pravý důvod.

V otázce studia David vždy tápal a nikdy úplně nevěděl, čemu by se rád v budoucnu věnoval. Jelikož se chtěl věnovat zdravotnictví, začal po základní škole studovat ošetřovatelství v Chebu.

„Pak jsem měl pokračovat ve studiu zdrávky v Praze, ale nenastoupil jsem, jelikož jsem se bál nového prostředí," říká mladík. Na radu své matky se začal učit na kadeřníka. „Mně to pořád nestačilo. Tento obor mě nenaplňoval, a tak jsem začal dělat na stejné Integrované střední škole v Chebu nástavbu," říká David.

A pokračování příběhu již znáte. Od listopadových castingů žil Bisek plně soutěží Hlas ČeskoSlovenska a na školu mu nezbýval čas. Teď se ale vrhne opět na studium a maturitu chce zvládnout v náhradním zářijovém termínu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám