Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejslavnějších a nejsvůdnějších italských hereček Monica Bellucci (59) po nevydařeném manželství s Vincentem Casselem a vztahu s výrazně mladším umělcem Nicolasem Lefebvrem dala lásce další šanci. Jejím vyvoleným přitom není nikdo jiný než Tim Burton (64)!

Ikonická kráska z filmů Maléna, Umučení Krista, Zvrácený nebo z bondovky Spectre náklonnost k o šest let staršímu americkému režisérovi už nikterak neskrývá a nový hvězdný pár se společně ukazuje i na veřejnosti. Fotografové je zastihli tento týden při procházce po Madridu, kdy se zamilovaně vodili za ruce.

Monika, která se pro spoustu mužů stala sexsymbolem i díky tomu, že se nikdy nezdráhala odhalit ve filmech, se v roce 2013 rozvedla s otcem jejích dvou dcer Devy a Léonie a častým hereckým kolegou Casselem, který později pojal za manželku o 31 let mladší herečku Tinu Kunakey, s níž má ještě tříletou holčičku Amazonii. Podobným směrem se po rozchodu ubrala i samotná Monica, která strávila několik let po boku o tři dekády mladšího francouzského divadelního herce a umělce Lefebvra.

Nakonec ale zřejmě dala přednost zkušenostem a rozhodla se pro tvůrce legendárního Střihorukého Edwarda, Batmana, Ospalé díry, Planety opic či současného seriálového hitu Wednesday s Jennou Ortegou v hlavní roli. Rovněž Burton má dvě děti – syna Billyho (19) a patnáctiletou Nell, a to s jeho druhou manželkou Helenou Bonham Carter. Předtím byl v letech 1987 – 1991 ženatý s herečkou a modelkou Lisou Marií Smith.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám