Hlavní obsah
Článek

Sexbomba Barbora Mottlová (37) se poslední roky věnuje především divadlu. Jako ryba ve vodě není jen na jevišti, ale také před fotoaparátem, a její fanoušci pravidelně dychtivě očekávají, s čím vnadná blondýnka přijde tentokrát. A nutno říct, že sexy herečka opět nezklamala.

Své vysportované tělo, které už pár měsíců formuje pod vedením nového přítele, předvedla ve spodním prádle. „S fotografkou Katkou jsme se seznámily na natáčení seriálu Ohnivý kuře. A nedávno se mi ozvala, že má tenhle krásný ateliér a že by mi ráda nabídla focení. Okamžitě jsem přijala,“ svěřila se Super.cz Bára, která se tentokrát před objektivem objevila jako bohyně.

„Fotky à la bohyně jsou velmi ženské, něžné i sexy. Přesně takhle se cítím. A nadšená jsem byla i z líčení od velice talentované maskérky Diany. S holkama jsme prožily při focení tři hodiny plné pohody a smíchu. Přesně takovou pracovní atmosféru zbožňuji. A myslím, že vznikly opravdu podařené fotky,“ dodala k focení Bára Mottlová, která před objektivem pózovala hned v několika sexy modelech. Na snímky se podívejte s naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám