Hlavní obsah
Článek

Nevěstince budoucnosti budou podniky bez jakýchkoli zdravotních rizik a bez pocitu viny po jejich použití. Pánové a dámy se totiž budou do vykřičených domů chodit ukájet s roboty. Ti budou od lidských bytostí téměř k nerozeznání, budou všehoschopní, ale především budou zdravotně zcela nezávadní.

S touto předpovědí pro období kolem roku 2050 přišli Ian Yeoman a Michelle Mars z Victoria Management School v novozélandském Wellingtonu.

„Nevěstince budou moderní a třpytivé podniky se stovkou vzrušivě oblečených blondýn a brunet, které se budou kolem procházet v tangách a jiném spodním prádle,“ tvrdí novozélandští autoři.

Služba all-inclusive začne tancem u tyče a skončí souloží s nepřeberným množstvím bohů a bohyň různých etnik, tělesných proporcí, věků, jazyků a sexuálních vlastností.

„Sexuální roboti nerozeznatelní od živých bytostí nabídnou lidem sexuální zážitek bez pocitu viny a bez rizika nakažení pohlavní chorobou,“ míní Yeoman a Mars s tím, že vyhlášená amsterdamská čtvrť červených luceren bude zcela kontrolována radnicí, budou v ní smět pracovat jen androidi a hlídány budou ceny a typ nabízených služeb.

„Klienti se budou cítit bez viny, protože nebudou mít sex s jinou osobou, takže o takovém zážitku nemusejí lhát svému partnerovi,“ míní autoři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám