Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paris Hilton (43) se nedávno stala maminkou a teď potěšila své fanoušky dokonce dvakrát za sebou. Nejdříve odhalila synkovo jméno a jen před malou chvílí zveřejnila první fotku s miminkem a jeho tatínkem.

Paris s velmi spokojeným výrazem, manžel Carter Reum líbající ji na čelo a malý Phoenix Barron Hilton Reum na jejím rameni v bílém oblečku a s čepičkou na hlavě. Takhle dědička hotelového impéria světu představila svého prvního syna. A přidala i další snímek, na kterém je jen ona s děťátkem a pusinkuje ho.

Paris světu ukázala synka.

Fanoušci hned Paris zahrnuli pozitivními komentáři a někteří dokonce žádali o to, aby je adoptovala. Je vidět, že Paris je v současné době opravdu šťastná a v životě jí nic nechybí. Nedávno prozradila, že už neřeší miliardy, ale pouze svého potomka, kterého má díky náhradní matce.

„Vždycky bylo mým snem stát se matkou a jsem tak šťastná, že jsme se s Carterem našli. Jsme opravdu nadšení, že můžeme společně založit rodinu a naše srdce snad explodují láskou k našemu chlapečkovi,“ prozradila nedávno magazínu People Paris, která by si v budoucnu přála ještě holčičku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám