Hlavní obsah
Článek

Thomas Beatie se stal prvním mužem planety, který porodil děti. A to hned tři. Jeho příběh média sledují už čtyři roky, teď má novou kapitolu – rozvod. Osmatřicetiletý Američan, jenž se narodil jako žena, se rozešel se svou ženou Nancy během natáčení televizního pořadu The Doctors.

Rozvod přichází po devíti letech manželství, do něhož Nancy vstupovala už jako neplodná. To také vedlo Thomase k tomu, že oživil pomocí hormonů své vaječníky a dělohu a porodil vlastní děti.

Pořad The Doctors přitom sledoval jeho poslední krok k cestě stát se pravým mužem – nechal si odstranit ženské pohlavní orgány a vymodelovat ty mužské.

„Nancy mě ještě po operaci neviděla. Jako ve všech manželstvích i my jsme měli vzlety a pády, teď procházíme velmi těžkým obdobím. V tuto chvíli jsme se rozešli,“ potvrdil Beatie magazínu People.

Devětačtyřicetiletá Nancy má dvě vlastní děti z předchozího manželství, po druhém porodu prodělala hysterektomii, takže je neschopná odnosit dalšího potomka. Thomas porodil celkem tři děti a teď se sám rozhodl pro kompletní hysterektomii a modelaci mužských pohlavních orgánů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám