Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z návštěvnic večírku, který herec Leonardo DiCaprio (49) pořádal u příležitosti předávání cen BAFTA, byla i modelka Hana Cross. Bývalá partnerka Brooklyna Beckhama se postarala o to, aby v zástupu pozvaných celebrit nezapadla. Dorazila v průsvitném tričku bez podprsenky, k tomu oblékla široké modré džíny a černé boty.

S nejstarším synem Davida a Victorie Beckhamových Cross chodila necelý rok, rozešli se v roce 2019. Poté modelka randila mj. s expartnerem Kourtney Kardashian Scottem Disickem. Zda je aktuálně zadaná, není známo.

O vztahových záležitostech hostitele zmíněného večírku, Lea DiCapria, mají fanoušci naopak poměrně dobrý přehled. Paparazzi jej sledují na každém kroku a pokaždé, když se po jeho boku objeví žena, rozjíždějí se spekulace, zda se jedná o novou známost.

Podle jeho okolí by přitom už rád zakotvil ve stálém vztahu. Jeho poslední dlouhou známostí byla modelka a herečka Camila Morrone, rozešli se loni v létě po pěti letech vztahu.

Od té doby byl spojovaný mj. s Gigi Hadid (29), s dcerou „odpadlíka“ Lamase Victorií Lamas nebo s modelkou Eden Polani. Vzhledem k tomu, že poslední jmenované je teprve 19 let, vzbudilo to mezi hercovými fanoušky velkou pozornost a DiCaprio se nevyhnul kritice ani vtipům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám