Hlavní obsah
Článek

Selena Gomez (31) ve středu potěšila svých 380 milionů fanoušků starší fotografií, kterou už v minulosti jednou sdílela, ale následně se rozhodla ji odstranit, jelikož jí přišla ‚too much‘, tedy až moc odvážná... Jak se zdá, dnes už je jiného názoru a soudě podle komentářů, mnohým pořádně zvedla tlak!

Tmavovlasá kráska, která svého času byla nejsledovanější osobností na Instagramu, se poprvé o sexy snímek podělila v roce 2018. Usrkává na něm koktejl v těsných šatech bez ramínek, do nichž se jen horko těžko vejdou její přednosti. Selena navíc přidala pořádně svůdný pohled a podle mnohých příznivců je právě tahle její fotka naprosto ikonická.

Gomez nedávno přiznala, že období, kdy si nechala spravovat své účty na sociálních sítích asistentem, aby se vyvarovala negativních komentářů lidí na svou osobu, byla ztrátou času. V minulosti se ale prý komentáři nechávala hodně ovlivnit, a přestože ji lidé zasypávali tisíci pozitivních zpráv, její mysl se soustředila především na ty zlé.

U posledního příspěvku se ale množí pouze hodně pochvalné ohlasy. S jedním takovým se přidala i její současná nejlepší kamarádka a manželka Brooklyna Beckhama Nicola Peltz, s nimiž Selena tráví spousty volného času. „Hmmmm... Dej fanouškům to, co chceme... Nejúchvatnější holka všech dob,“ složila Seleně kompliment Nicola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám