Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé od loňského rozvodu se tato modelingová ikona objevila na obálce módní Bible Vogue. Na focení do italského vydání však maskéři změnili Gisele Bündchen (43) tak, že je prakticky nemožné poznat, o koho jde. Možná i proto je v dolní části uvedeno obřím písmem GISELE.

Tvůrci magazínu představili ve středu na Instagramu obálku březnového vydání, na němž je Bündchen zvěčněna v rudých šatech s extrémním líčením, kde jí maskéři vytvořili místo obočí jen tenkou linku, ‚kouřové‘ oči, rudé rty a porcelánově bílou pleť. To vše završily vlasy a nehty ve stejném červeném odstínu.

'Optickou iluzí' však prošla i modelčina jinak vysoká sportovní a velmi útlá postava, která na snímku působí menším a ženštějším dojmem, jelikož šaty nekončí u kotníků, ale v polovině lýtek.

Brazilské krásky je od loňského rozvodu s Tomem Bradym všude plno. Ať už jde o focení nejrůznějších kampaní, kterých absoluje i několik během pár dní, jako například minulý měsíc během pobytu na Floridě, tak spekulacemi nad možným vztahem s jejím pohledným trenérem Joaquimem Valentem, jenž krásku doprovází stále častěji i na Kostariku, kde Gisele našla své klidné útočiště. Momentálně zase potěšila svou účastí na karnevalu v Riu všechny své krajany.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám