Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozvod Alice Bendové (50) s manželem Václavem (37) je prý jen otázkou několika dní. Krásná herečka za svým manželstvím pálí mosty a po svém řeší majetkové záležitosti. Již jsme vás informovali, že Alice se přestěhovala do nového domku za Prahou, jelikož rodinný dům byl majetkově spjatý s rodinou manžela. Vybavení vily, kde s dětmi donedávna žila, prý ale sama pořídila, a tak si před časem vše za pomoci stěhováků odvezla. Zmizelo prý vše, co nebylo pevně přimontováno.

„Pravda je taková, že jsem si vzala jen svůj nábytek. Kuchyň za tři čtvrtě miliónu mu tam zůstala. Sedačka, ložnice a postel byly moje, takže jsem si to vzala. Vždyť Vašek tam má i celou koupelnu, dokonce vanu za padesát tisíc, kterou jsem koupila já a měla bych na ni právo," vysvětlovala herečka deníku Aha!.

Pro herečku je prý úplně nejdůležitější, aby celá záležitost proběhla v klidu a nepříjemné tahanice nepocítili syn Vašík (5) a dcera Alička (2).

„Nejvíc to totiž vždycky odnesou děti. Snažím se s Vaškem na všem domluvit. Musíme teď řešit důležitější věci, a ne nějaký papír, kde bude napsáno, že jsme rozvedeni," říká Alice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám