Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Amelia a Eliza Spencer, dcery hraběte Spencera, vykročily ve stopách své starší sestry Kitty, která má s modelingem už bohaté zkušenosti. Třicetiletá dvojčata si odbyla svůj debut na londýnském fashion weeku a vypadala skvěle.

Ke spolupráci si je přizvala značka Josh Birch Jones, která kolekci pro nadcházející podzim představila v Dartmouth House v centru Londýna. Sestry vynesly dlouhé společenské róby, lady Amelia zelenou, Eliza černou se štrasovým zdobením. Šaty také byly tím jediným, co je od sebe odlišovalo. Se stejnými účesy i zdobením by byly k nerozeznání.

Amelia a Eliza si nejsou podobné jen vizuálně, ale i povahově. „Máme rády stejné věci a máme i společné přátele,“ uvedly v rozhovoru pro magazín Tatler. V tom také svěřily, že si jsou nejlepšími kamarádkami. „To se nedá srovnat s ničím jiným.“

Tradičním sídlem rodiny Spencerových je už víc než 500 let zámek Althorp, kde do svatby s princem Charlesem žila i princezna Diana, teta Amelie a Elizy. Druhým domovem je pro ně Jižní Afrika, kde strávily podstatnou část dětství.

Reklama

Další články

Načítám