Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Doubravová, která zaujala diváky v seriálech Ordinace v růžové zahradě, Terapie a nyní v Ulici, se rozhodla, že by stejně jako ona měl být populární i její přítel. Už šestým rokem žije se synem zakladatele kapely Olympic Milanem Peroutkou.

Míša Milana dotáhla už na druhý muzikálový konkurz. "Byl jsem na castingu pro Osmý světadíl a to bylo úplné fiasko," přiznal Super.cz Milan Peroutka mladší. "Teď, když jsem přišel do Divadla Kalich na konkurz do Pomády, bylo to o moc lepší. Už jsem aspoň trochu zvládl choreografii," řekl.

Na rozdíl od Míši sice nepostoupil do dalšího kola, ale měl radost aspoň ze slov režiséra Jána Ďurovčíka, jenž v Praze poprvé Pomádu režíroval už před lety. "Jednou divadlo určitě dělat budete," řekl mu.

"Bývala bych byla ráda, kdyby to dopadlo. Ponorkové nemoci bych se nebála, naopak. Jsme spolu sice už docela dlouho, ale pořád se máme docela rádi," míní Míša Doubravová, kterou mohou diváci v Divadle Kalich vídat i jako Mariannu v Robinu Hoodovi.

Milan Peroutka každopádně zaujal nejen svým výkonem, ale i zjevem. "V Berlíně jsem vešel do kadeřnictví a nechal je s mými do té doby delšími vlasy dělat cokoli. Fakt to nebylo kvůli tomuhle konkurzu, i když to tak mohlo vypadat," dodal Milan Peroutka, jenž se mohl chlubit účesem inspirovaným Johnem Travoltou z dob, kdy před pětatřiceti lety legendární film vznikl.

"Pro Pomádu jsme se jako první zahraniční titul rozhodli už kvůli těm výročím. Bude to také čtyřicet let, kdy vznikla divadelní verze," doplnil mluvčí divadla Jaroslav Panenka. Premiéra Pomády je plánována na září.

Reklama

Další články

Načítám