Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devětadvacetiletá modelka Charlotte McKinney se stala tváří nové kampaně značky obuvi Larroudé, ačkoli zřejmě hlavně pánové budou na fotkách obdivovat snad všechno kromě propagovaného produktu. Tvůrci kampaně totiž využili nejen modelčiny krásné nohy.

Blondýnce, která se proslavila nejdřív na Instagramu a posléze v roce 2015 bodovala v reklamě vysílané v poločase SuperBowlu, se přezdívalo ‚příští Kate Upton‘. Stejně jako ona má totiž vše na svém těle absolutně přírodní, a proto ve zmiňované reklamě také pojídala a propagovala ‚naprosto přírodní burger‘.

Ačkoli si Charlotte na poprsí číslo pět částečně založila kariéru, v minulosti přiznala, že byly časy, kdy pro ni byla prsa spíš prokletím. V dřívějším rozhovoru pro magazín Ocean Drive prozradila, že ji drsná šikana na střední donutila školu opustit.

„Neměla jsem žádné kamarádky. Přátelila jsem se spíš s kluky a spousta lidí mě titulovala courou. Prsa mi narostla hodně brzy a já jsem vlastně ani nevěděla, co s nimi dělat nebo co nosit. Bylo to hrozně nepříjemné," svěřila se modelka.

Na otázku, zda někdy uvažovala o zmenšení, odpověděla: „Přemýšlela jsem o tom. Ale určitě se má prsa díky stravě a i postupem času zmenšila. Takže si umím představit, že bych v budoucnu šla třeba na pozvednutí,“ dodala kráska, která si v roce 2017 zahrála mimo jiné i ve filmovém zpracování Pobřežní hlídky, kde byli jejími kolegy Dwayne Johnson, Priyanka Chopra Jonas či Zac Efron.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám