Hlavní obsah
Článek

V dnešním díle hubnoucího pořadu Jste to, co jíte se objeví hned dvě dámy, které by potřebovaly shodit. A dohromady možná i víc než osmdesát kilogramů. Maminka s dcerou váží dohromady 228 kilogramů, tedy necelých čtvrt tuny, a obě už mají vážné zdravotní problémy.

Hlavně Anežka, která svou lásku rodině ukazuje především tím, že peče, vaří a smaží tak tučná jídla, že by po týdenním pobytu u ní zabila snad i Trautenberka. Neodepře si žádnou příležitost k uspořádání velké rodinné oslavy, kde je kromě tun nezdravých dobrot k dispozici také přemíra alkoholu. Není divu, že s váhou 130 kilogramů má už takové potíže, že denně musí polykat dvanáct prášků - na tlak, srdce, cholesterol i na nervy. Přesto ale nedodržuje rady lékařů, aby držela dietu, méně solila a více se pohybovala.

Nezdravý životní styl bohužel přenesla i na svou třicetiletou dceru Janu, jež váží 98 kilogramů. Také má zvýšený cholesterol. Miluje tanec, ale kvůli kilíčkům navíc nezvládne už ani valčík. V tomto díle Jste to, co jíte, který Prima family vysílá dnes od 21:20 hodin, prý zažijeme mnohá překvapení a řadu extrémů. Hádejte: vydrží Anežka radikální změnu životního stylu?

Reklama

Další články

Načítám