Hlavní obsah
Článek

Popová hvězda Iveta Bartošová (†48) by v sobotu oslavila už 57. narozeniny. Bohužel svůj život před lety ukončila skokem pod vlak. Její pestrý život byl jako jízda na horské dráze. A stejně tak to měla i s osudovými muži, kteří prošli jejím životem. Kteří to byli?

Petr Sepeši

Sympatický mladík byl její první velkou láskou. Seznámili se na pěvecké soutěže a Iveta se do blonďatého zpěváka zamilovala až po uši. Není divu, že mladou zpěvačku velmi zasáhla jeho tragická smrt. Sepéši zahynul v autě na železničním přejezdu.

Michal Penk

Dalším zpěvákem po jejím boku byl Michal Penk, s nímž strávila několik měsíců. Zatímco Bartošová s Penkem plánovala velkou buducnost, zpěvák tvrdil, že s ním byla jen pár měsíců, a tak na případnou svatbu a rodinu byl ještě dost času.

Ladislav Štaidl

Slavný skladatel patřil k nejvýraznějším mužům po boku Ivety Bartošové. Nikdy se nevzali, ale zpěvačka s ním měla svého jediného syna – Artura. Po boku úspěšného hudebníka strávila zpěvačka nejvíc času, vztah jim ale nakonec nevydržel.

Zdeněk Podhůrský

Po boku herce Zdeňka Podhůrského se Bartošová objevovala dva roky. Bouřlivý vztah a problémy Ivety Bartošové s alkoholem, to vše vedlo k tomu, že se nakonec definitivně rozešli, ač se k sobě často vraceli.

Jiří Pomeje

S dnes již zesnulým hercem a producentem se Iveta Bartošová dočkala první svatby. Svatba jako z pohádky se konala na romantickém zámku Hluboká a zpěvačka byla šťastná jako nikdy předtím.

Ani jim to ale nevyšlo. Manželství s Bartošovou, která se potýkala s psychickými problémy a závislostí na alkoholu, nakonec dospělo po dvou letech k rozvodu.

Domenico Martucci

Po rozvodu se zamilovala do italského šlechtice Domenica. Společně strávili nějakou dobu v jeho italském sídle, kde zpěvačka vypadala znovu šťastná a pravděpodobně nejen Domenico doufal, že se zpěvačka dá psychicky opět dohromady. Bohužel ani tento vztah dlouho nevydržel.

Josef Rychtář a Zdeněk Macura

Majitele bezpečnostní agentury Josefa Rychtáře si v roce 2013 vzala za muže. Od té doby se z veřejného života stáhla do ústraní a médii kolovaly zprávy, že se psychický stav zpěvačky stále zhoršuje. Roku 2014 bohužel spáchala sebevraždu.

Do jejího vztahu s Rychtářem se ještě předtím navíc vložil softwarový inženýr Josef Macura, s nímž zpěvačka dokonce tajně odjela do Itálie. Dramatické půtky mezi soky v lásce Rychtářem a Macurou svého času plnily stránky nejen bulvárních webů.

A s kým dalším měla románek?

Rudolf Hrušínský nejml.

Iveta Bartošová ve své knize Neměla jsem se narodit přiznala, že mezi nimi došlo během natáčení filmu Svatba upírů k románku i v soukromí, ale jednalo se o pouhý krátkodobý úlet.

Karol Csino

I se slovenským hercem randila Bartošová jen pár měsíců, příliš na něj ale žárlila, a tak vztah brzy ztroskotal, byť spolu prý zůstali přátelé.

Roman Hanke

Dalším Ivetiným mužem byl veterinář Roman Hanke. Dohromady je svedla náhoda. Zpěvačka k němu do ordinace jednoho dne dorazila se svou fenkou. Ani tento románek ale neměl dlouhého trvání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám