Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Přátelé je fenoménem, který dodnes zbožňují lidé po celém světě. Proslavila se v něm nejen šestice hlavních hrdinů, ale i ostatní herci, kteří seriálem prošli. Třeba Paul Rudd (53), který se jako Mike Hannigan zamiloval do roztomile bláznivé Phoebe v podání Lisy Kudrow (59).

Paul Rudd, který se pyšní titulem nejvíc sexy muž planety z roku 2021, přiznal, že nečekal, že by kdy vůbec mohl dostat příležitost zahrát si v jednom z nejúspěšnějších sitcomů všech dob. Když byl pro roli osloven, počítal s jednou až dvěma epizodami. Nakonec se objevil dokonce v šestnácti pokračováních i ve finále, které se konalo v roce 2004.

"Netušil jsem, že budu v tolika epizodách. Připadalo mi to velmi podivné. Myslím tím, že jsem se objevil i v té poslední a říkal jsem si, že bych tam neměl být. Byl jsem tak blízko u věcí, které jsem neměl vidět. Všichni plakali, bylo to emotivní a já se cítil velmi privilegovaný. Ale také jsem si říkal, že tam chci jen sedět a nepřekážet," řekl Paul během anglické ranní show "Heart Breakfast."

Práci s ostatními herci si užíval. S se znal už z natáčení filmu Objekt mé touhy z roku 1998 a později, v roce 2012, si spolu zahráli i v komedii Wanderlust. Přestože si s herci vytvořil určité pouto, není s nimi dnes v tak těsném kontaktu, jaký mají hlavní hrdinové mezi sebou. A pokud prý někde existuje virtuální skupina Přátelé, kde si ostatní píšou, jeho do ní nepozvali, vtipkoval herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám