Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední Výměna manželek představila zatím nejpočetnější rodinu, která se do nové řady pořadu přihlásila. Byli jí Koktovi, jež mají osm dětí. K těm se na vesnici na deset dní nastěhovala pětadvacetiletá Pražačka Jana, která velmi ráda uklízí a miluje značkové oblečení. Teď se obě dámy svěřily se svými zážitky.

Janě, která si zakládá na naklizené domácnosti, nejvíc vadil nepořádek. „Děti jsou hodně samostatné. Co ale moc nezvládají, je úklid - jsou bordeláři,“ postěžovala si. Také zabíjačka, která se v době její přítomnosti konala, nebude patřit k "top" zážitkům. „Při pohledu na kuchání prasete se mi dělá zle,“ řekla žena, která je dle svých slov městský typ, takže na vsi by žít rozhodně nemohla.

Pocitu, že by neměnila, se neubránila ani druhá manželka Lenka. „V náhradní rodině jsem se hrozně nudila. U nás na vesnici to pořád žije, stále je co dělat. V tom pražském bytě jsem byla jako ve vězení. Uklízela jsem nebo se dívala na televizi. Dá se tedy říct, že jsem si dost odpočinula,“ přiznala a dodala, že nepochopila Janinu vášeň pro úklid. „Vše muselo být čisté, poskládané a rozdělené do komínků. Paní Jana je v tomto ohledu jiná, pořád se strachuje, jestli se někde nezašpiní.“

Nejvíc si Lenka přála, aby po Výměně její rodina ocenila, co pro ni dělá. A dočkala se. „Celá rodina si uvědomila, že se starám o spoustu věcí, které nejdou vidět, a které si ani neuvědomují. Více oceňují moji práci. I manžel,“ usmívá se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám