Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by to byl do Elišky Bučkové (34) řekl, že by tak hubená dívka mohla mít pozitivní vztah ke gastronomii. Neproběhne jediný víkend, aby Česká Miss 2008 neupekla pro svého miláčka Vaška Noida Bártu (43) nějaký dezert.

„Hrozně ráda peču perník. Máme rádi třeba taky štrúdl a pustila jsem se do Honzových kynutých buchet," nechala se slyšet Eliška.

„Vím, že by to do mě asi nikdo neřekl, ale nedovedu si představit snídani bez něčeho sladkého," překvapila nás Eliška během již pátého ročníku Českého pivního festivalu, kde společně s přítelem vystoupili v krojích a symbolicky natočili pivo z pípy.

Doma Eliška připravuje sladké dezerty a Vašek prý zvládá ukuchtit všechno ostatní. „On je skvělý kuchař a vaření ho hrozně baví. Má všechny kuchařky Zdeňka Pohlreicha a Emanuela Ridiho. Jeho specialita je pečené kuře, které se peče na otevřené plechovce piva," chlubila se svým šikovným partnerem Eliška.

Reklama

Další články

Načítám