Hlavní obsah
Článek

Bývalý moderátor Slávek Boura, jehož si pamatujeme především z nováckého pořadu Rande, který moderoval s Markétou Mayerovou (56), s níž má dceru Agátu, je dnes už dědečkem. Jeden z jeho dvou dospělých synů se stal před dvěma lety otcem. Jak nám ale Slávek přiznal, se svou vnučkou moc času netráví.

Roli dědečka si užívám, přestože se s vnučkou málokdy vídám, a je to moje chyba a ne její, protože ona je příliš malá na to, aby mi zavolala a řekla dědo, co je, před půl rokem jsi mi slíbil, že si budeme hrát, a já řeknu Amálko sakra, já už jedu, tak asi takhle to jednou bude,“ svěřil se moderátor Super.cz.

Dnes se věnuje především práci s dětmi, které mají logopedické vady. Nedávno stanul také u Krajského soudu v Českých Budějovicích mezi skupinou osob, kterou policie viní z pašování drog třeba do Austrálie. Případ moderátor nekomentuje, na dotaz, co se kolem něj nyní odehrává a co je u něj nového, odpověděl: „Přestože bouře se různé dějí nad mou hlavou a blesky lítají a mnozí mi nepřejí vůbec nic, jen peklo a zlo, tak se zaplať pánbůh daří a já to s pokorou přijímám.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám