Hlavní obsah
Článek

Heidi Janků (61) patří mezi ženy, které jako by zastavily čas. Zpěvačka rozdává živelnou energii na každé společenské události, kde se objeví, a ve svých čerstvých šedesáti letech se navíc udržuje ve skvělé formě. Tu ale nemá dle svých slov po padesátce zadarmo.

„V jídle se držím, po padesátce se postava začíná měnit a tuky se ukládají tam, kde nechcete. Takže jsem zmenšila porce a dlouhodobě držím přerušovaný půst, ale to je tak jediné. Cvičení mě nebaví a vždy říkám, že než abych cvičila, tak raději nežeru,“ svěřila se Heidi s úsměvem pro Super.cz.

Pokud jde o zkrášlovací procedury či invazivnější zákroky, těm se vyhýbá obloukem. Tajemství její mladistvé svěžesti vidí zejména v genech nebo procházkách na čerstvém vzduchu.

„Nijak zvlášť o sebe nepečuji. Nechodím na kosmetiku ani na plastiky. U kosmetičky mě to nebaví, spíš tam trpím. Neodpočinu si tam, a tak tam raději nechodím. Jediné, co dělám, je večerní odlíčení a promazání krémem. Ale myslím si, že největší podíl na tom, jak vypadám, jsou geny,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám