Hlavní obsah
Článek

Poprvé tančila na karnevalu v Riu v roce 2020, a ani letos tam nemohla chybět. Sexy tanečnice Veronika Lálová (32), známá z taneční soutěže StarDance, opět rozvlnila svůj zadeček v rytmu samby, a to na nejočekávanější události v Brazílii.

Po svém vystoupení na karnevalu v Riu de Janeiru se tanečnice před dalším sobotním vystoupením rozhodla odpočívat. Zabalila plavky a vyrazila chytat bronz na pláž, kde předvedla svou vysportovanou postavu k pestrobarevných sexy plavkách.

„Karnevalový průvod mě v sobotu a příští sobotu ještě jeden na ulici čeká. V Riu letos nejsem ale jen v roli tanečnice, tentokrát jsem tady i s jednou cestovní agenturou. Vzali jsme české turisty na prohlídku ikon Ria a samozřejmě také na karneval. Už teď připravujeme program na karneval v roce 2024 a také novinku. Taneční zájezd pro dámy,“ svěřila se Super.cz Veronika, která je v Riu už po několikáté.

„Letos to tedy byl ještě silnější zážitek díky české vlajce na Sambodromu, kterou pro mě právě připravili čeští turisté. Bylo to až dojemné. Děkuji jim za to,“ dodala Veronika, jež je ráda, že si může plnit své sny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám