Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doposud tvořili Vašek Noid Bárta (43) s Eliškou Bučkovou (34) nerozlučnou dvojici. Rocker a Česká Miss spolu žijí ve stejné domácnosti, vzájemně se doprovází na společenské akce a dokonce vystupují v hlavních rolích muzikálu Hamlet. Siamská dvojčata Vašek a Eliška budou ale brzy oddělena.

Modelka se chystá na tři týdny pracovně do italského Milána a celé léto hodlá strávit v Asii.

„Potřebuji vypadnout z českého showbyznysu a načerpat nové síly. V srpnu se proto chystám do Malajsie," svěřila se nám se svými plány Eliška během představení pátého ročníku Českého pivního festivalu.

„V Kuala Lumpur to znám. Byla jsem tam už v sedmnácti dva měsíce. Vlastně to byla moje první zkušenost s modelingem a moc ráda na to období vzpomínám. Zamlouval se mi tam životní styl lidí a hlavně jejich milá, dobrotivá povaha, těším se," svěřila se Eliška.

Na léto se ale pravděpodobně příliš netěší její partner Vašek. Ten bude v letních měsících zkoušet nový muzikál, a proto si nebude moci dovolit odjet za svou láskou do Malajsie ani na pár dní.

Reklama

Další články

Načítám