Hlavní obsah
Článek

Finalistka Hlasu Anna Veselovská (16) má za sebou hodně krušné životní období. Její milovaný otec prodělal těžký pracovní úraz a šest měsíců byl zcela nemohoucí.

„Táta asi před rokem spadl ze střechy a bylo to s ním dost vážné. Měla jsem o něj opravdu strach," svěřila se nám s dosavadním největším životním trápením zpěvačka, která je označovaná za největší talent Hlasu ČeskoSlovenska.

Ladislav Veselovský (55) si pádem z velké výšky způsobil tříštivou zlomeninu nohy, díky níž byl půl roku upoután na lůžko a odkázán na pomoc blízkých. Ještě větší problémy měl zpěvaččin otec následkem pracovního úrazu se zrakem. Během pádu se mu utrhla sítnice.

„Musel absolvovat dost náročnou operaci. Hrozilo, že oslepne," takřka se slzami v očích popisuje Anička. Dnes už je otec Anny Veselovské opět ve formě a aktivně zpěvačku podporuje v pěvecké soutěži. Před každým televizním vystoupením Annina rodina přijíždí z čtyři sta kilometrů vzdálené vesničky Pusté Uľany do Prahy. Otec s celou rodinou nebude chybět v hledišti ani tuto neděli během třetího finálového večera.

Favoritka soutěže zazpívá baladu kapely Olympic Slzy tvý mámy. S češtinou prý Slovenka nemá velký problém. „Trošku bojuju s výslovností ’ř’, ale snad to do té doby dopiluju," říká Anna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám