Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příští díl Výměny manželek bude zřejmě rekordním, co se počtu dětí týče. Rodina Koktových jich má osm, což je počet, který Janu Strnadovou, jež si s Lenkou Koktovou na deset dní vymění roli, dost zaskočí.

Strach nemá Jana jen z toho, jak péči o početnou domácnost zvládne, ale také z nepořádku. Jejím velkým koníčkem je totiž uklízení, čemuž podřizuje chod celé své domácnosti, a při osmi dětech mít neustále naklizený barák prostě nejde.

Kromě uklízení má Jana ještě jednoho koníčka. Miluje značkové oblečení, do kterého obléká sebe i své dvě malé dcery. Jenže rodina nemá nadstandardní příjmy, takže aby Janin manžel zajistil potřebné finance, musí mít dvě zaměstnání. „Manžel Jany má druhou práci jen proto, aby si mohla kupovat sobě a dětem drahé značkové oblečení,“ nechápe Lenka.

Jana na tom ovšem nevidí nic špatného. „Nepřijde mi to sobecké, prostě jsem tomu hrozně propadla,“ řekla žena, která se do pořadu, který uvidíte už dnes večer, přihlásila kvůli manželskému stereotypu. „Každý den je to pořád dokola. Jsem čtvrtým rokem na dovolené a chtěla bych něco prožít, nějakou změnu.“

To Lenka by zase ráda, aby si jí její rodina víc vážila. „Byla bych ráda, kdyby mě rodina na konci ocenila a více si mě vážila, protože starat se o všechno vážně není jednoduché,“ uzavírá Lenka. Uvidíme, jestli se dočká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám