Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak na tenhle kousek Harry Styles (30) asi jen tak nezapomene. Během svého prvního koncertu v rámci australského turné dodržel místní zvyk a napil se přímo z jedné z tenisek, ve kterých vystupoval. Celou akci pak doprovodil vtipným komentářem.

Harry Styles ví, jak potěšit své fanoušky. Během jednoho z předešlých koncertů s nimi na pódiu oslavil své narozeniny, jindy mu zase (v tomto případě nechtěně) při zpívání ruply kalhoty. A i v australském Perthu budou na jeho vystoupení dlouho vzpomínat. Zpěvák si najednou zul svou drahou botu ze série Adidas-Gucci za v přepočtu sedmnáct tisíc korun, nalil si do ní alkohol a vzápětí se napil.

„Tohle je jedna z nejodpornějších tradic, o které jsem kdy slyšel,“ řekl, než do sebe kopnul teniskového panáka. Poté musel zážitek chvíli rozdýchávat a přidal další komentář. „Cítím se jako jiný člověk. Stydím se za sebe. Je to tak osobní. Takový intimní zážitek sdílený s tolika lidmi. Budu to dlouho rozebírat se svým terapeutem. Dlouho,“ bavil Harry jásající dav fanoušků. A nutno podotknout, že si botu po vypití drinku opět nazul na nohu a pokračoval ve vystoupení.

Fanoušci na koncertě jeho show sice přivítali s nadšením, když se však záběry rozšířily po celém světě, mnoho lidí zpěváka odsoudilo s tím, že je jeho počínání velmi nechutné. Tak uvidíme, co Harry předvede na svých dalších koncertech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám