Hlavní obsah
Článek

Anglický herec Jude Law (50) se podle zahraničních serverů stal znovu otcem. Sedmé dítě mu měla porodit jeho o patnáct let mladší manželka, psycholožka Phillipa Coan, s níž vychovává už dvouletého potomka.

Herec, známý z Návratu do Cold Mountain či Talentovaného pana Ripleyho, byl spatřen na letišti Heathrow v Londýně se svou ženou a miminkem. Jejich starší dítě vezla v kočárku ještě jiná žena. Snímky otiskl britský deník The Sun.

Rovněž na narození jeho předešlého dítěte se přišlo tak trochu ‚náhodou‘. Law byl totiž hostem v pořadu Jimmyho Fallona The Tonight Show, a když se ho moderátor zeptal, jak trávil karanténu během pandemie, odvětil herec: „Hodně jsem zahradničil. Jo! A taky se mi narodilo dítě.“ Žádné další detaily ale známy nejsou.

V minulosti byl Law vyhlášený proutník. Jeho první ženou se stala o sedm let starší herečka Sadie Frost, s níž má syny Raffa (26) a Rudyho (20) a dceru Iris (22), která se úspěšně prosadila v modelingu.

S filmovou hvězdou Siennou Miller byl zasnoubený, ale v roce 2005 se provalila jeho aféra s chůvou. Law se snažil vše vyžehlit a veřejně se kál, ale nakonec se pár po roce stejně rozešel. S modelkou Samanthou Burke má dceru Sophii (13) a další holčičku Adu mu v roce 2015 porodila Catherine Harding. Jeho prvního a zatím posledního potomka tak dělí čtvrtstoletí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám