Hlavní obsah
Článek

Britská veřejnost je v šoku poté, co magazín Time ve čtvrtek zveřejnil svůj každoroční žebříček nejvlivnějších osobností. Ve stovce slavných jmen totiž nefiguruje nikdo z královské rodiny, tedy kromě sester Middletonových.

Na seznamu tak chybí například královna Alžběta II. (†96), následník trůnu princ Charles (63) nebo princ William (41). Tomu totiž místo vyfoukla jeho manželka Kate (42) se švagrovou Pippou (40).

Obě sestry prožily svou hvězdnou chvilku loni na konci dubna, kdy se Catherine Middleton přivdala do královské rodiny a stala se z ní vévodkyně z Cambridge. Pippa své sestře šla za družičku a vyvolala celosvětové šílenství svým famózně tvarovaným pozadím.

Jak Time vysvětlil, že se sestry zařadily mezi nejvýznamnější státníky, umělce nebo sportovce? Jsou podle něj ikonami, které inspirují lidi po celém světě. Kate, kterou magazín označil za „královnu-čekatelku“, prý vylepšuje jméno královské rodiny, když vystupuje jako patronka několika charit.

Šéf evropského vydání magazínu navíc vysvětlil, že mnoho žen má tendenci Kate a Pippu napodobovat. „Další ženy se snaží oblékat jako ony, napodobovat jejich fyzickou kondičku a také jejich problematičtější štíhlost,“ vysvětlil.

Reklama

Další články

Načítám