Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) prožívá jedno z nejhorších období svého života. Její psychický a fyzický stav je prý tak příšerný, že se ještě nikdy neocitla hlouběji na dně. Tvrdí to nejen žena zpěvaččina milence Darina Rychtářová (66), která Ivetu nedávno potkala a manžela obviňuje z toho, že Ivetu zničil, ale i další lidé, kteří ji v poslední době viděli. Bartošová se ale nemusí bát. „Ivetě jsem připravený zase podat pomocnou ruku,“ tvrdí Jarek Šimek (50), který napsal nemocné princezničce českého popu bláznivý hit Heja, heja, ale také se o ni dennodenně dlouhé měsíce staral.

Ivetu ranilo, když se nyní dozvěděla, že její milenec Rychtář jí celou dobu vztahu lhal, když jí za zády dál vyznával lásku manželce. Jenže sama nedokáže žít. Kdyby se však rozhodla od něj oprostit, má šanci. Jeden z mála lidí, který ji neopustil, je Jarek Šimek.

„Když bude chtít, jsem tu pro ni. Když jsme se seznámili, říkal jsem jí, že jí vždycky pomůžu. A to platí. Jsem člověk, který z potápějící se lodi nevyskakuje,“ tvrdí skladatel a zpěvák, podle kterého má Bartošová stále ještě šanci vrátit se na výsluní. Jen když se bude snažit. Ve svém proslulém pokojíčku na pražských Hájích ji ale neubytuje. „Nevím, jestli bychom to tam zvládli. Nějak bychom to ale určitě vyřešili,“ doufá.

S Bartošovou je v pravidelném kontaktu, dokonce už zase nedávno byla za ním ve studiu. „Doděláváme jednu krásnou písničku. Jen čekáme, až se dá zdravotně do pořádku. Zvěsti o tom, že dělá ještě s někým jiným na písních, jsou ale nepravdivé. To jsem si ověřil,“ dodal Šimek na křtu druhého cédéčka dcery Dalibora Jandy Jiřiny Jandové.

Reklama

Další články

Načítám