Hlavní obsah
Článek

Na sídlišti v Karlových Varech v pronajatém třípokojovém bytě žije první rodina sedmého dílu patnácté řady Výměny manželek. Zuzce je třicet osm let a je matkou v domácnosti. Jejímu partnerovi Romanovi je čtyřicet čtyři a je nezaměstnaný. V domácnosti žijí také 3 děti z předchozího Zuzčina vztahu – Tonda (19), Petr (15) a Béďa (10) a také Sofinka (3), kterou už mají partneři spolu. Zuzanina nejstarší dcera už s matkou nežije a Romanových pět dětí z předchozích vztahů už otec nevídá.

Roman se staršími dětmi bojuje. Přijdou mu líné a že ho nerespektují. Chtěl by, aby se devatenáctiletý syn už osamostatnil, a to i přesto, že stále studuje. Je žárlivý a moc nedůvěřuje své manželce, i když pár většinu času tráví ve svém bytě.

Druhá rodina žije v rodinném domku v obci Dolní Újezd Skoky. Šestadvacetiletá Petra pracuje jako pokladní, sedmatřicetiletý Jirka pracuje ve výrobně granulí. Žijí spolu osm let, ale nejsou manželé. Mají spolu tříletého Jiříka.

S přihlášením do pořadu přišel Jirka, protože partneři se často hádají ohledně výchovy syna a práce. Jirka hodně pracuje a je málo s rodinou. Jirka by si přál, aby si Petra zkusila žít s rodinou, kde je více děti, protože uvažovali o rozšíření vlastní rodiny.

Složitější to má Petra, kterou přivítá nový manžel a čtyři děti. První nepříjemná chvilka v rodině nastává, když Roman necitlivě vysvětluje Petře, že bude spát v pokoji s Tondou, ale že se nemusí bát, protože „není na holky“.

Romanovi se moc nelíbí, že Petra přehnaně uklízí, i když to není potřeba. Velké dusno nastane, když vyjedou na trhy do centra města, Petře se nelíbí, že malá Sofinka není připoutaná v sedačce. Roman si časem bude přát, aby Petra v domácnosti nic nedělala.

Na Petru přitom není sprostý jen Roman, ale i patnáctiletý Petr. Naopak si s ní rozumí Tonda, se kterým si slibují, že se určitě potkají i někdy po natáčení, třeba o prázdninách.

Zuzana se v novém domově bude starat kromě manžela a malého Jiříka i o slepice. S novým partnerem Jirkou si poměrně rozumí, řeší spolu své vztahy. A v novém domově si uvědomí, že víc než po manželovi se jí stýská po dětech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám