Hlavní obsah
Článek

V sérii filmů, kde ztvárňuje boha Thora, má Chris Hemsworth (40) bezchybnou postavu. Jak je ale vidět, není vždy vysportovaný jen pro film. Celý život miluje pohyb a díky němu si udržuje tělo jako z magazínu.

Australský herec Chris Hemsworth letos oslaví čtyřicátiny a vypadá skvěle. Nejspíš i díky tomu, že jednou z jeho největších vášní je sport. Se svou manželkou Elsou Pataky a jejich třemi dětmi, dvojčaty Sashou a Tristanem (8) a dcerou Indií (13) často jezdí na výlety nebo jen tak za sportem. Minulý měsíc si užili v Keni a nedávno ho paparazzi přistihli během surfování na pláži Byron Bay v Austrálii. Za takové fotky, na kterých má na sobě jen plavky, se herec rozhodně nemusí stydět.

Právě o surfování se nedávno rozepsal i na sociální síti. „Sport byl vždy nezbytnou součástí mého života. A i když jsem toho zkusil spoustu, vždy jsem nejvíc- miloval surfování. Když jsem vyrůstal, můj táta sbalil mě a mé bratry do dodávky a vydali jsme se na hodinu a půl trvající cestu na pláž. Surfování mi dalo aktivní životní styl, ale hlavně mi poskytlo ty nejlepší vzpomínky na čas strávený s rodinou,“ napsal Chris, který tak v současnosti pokračuje v rodinné tradici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám