Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle asi obdivovatelé Gabriely Laškové (34) nečekali. Teď už bývalá moderátorka zpráv na Primě na sociální síti zveřejnila poděkování vytvořené velmi neobvyklým způsobem.

Pro Gábinu byl poslední týden nejspíš jedním z nejtěžších v jejím životě. Po devíti letech působení na televizi Prima se od jejího vedení dozvěděla, že musí uvolnit místo Evě Hecko Perkausové a zároveň dostala nabídku na post moderátorky pořadu Showtime. Tu odmítla.

Své vyjádření k celé situaci si později umístila na Instagram, kde ji zaplavila vlna povzbuzujících komentářů a pochval jejího pracovního výkonu. Gábinu taková podpora překvapila, a proto svým fanouškům natočila video, ve kterém jim děkuje pomocí písně. A ne jen ledajaké. Umně předělala známý „cupsong,“ a předvedla tak, že je šikovná nejen jako moderátorka, ale také jako umělkyně.

Gábina poděkovala fanouškům zábavným videem.

„Pomalu se prokousávám stovkami komentářů a zpráv a chci vám ze srdce moc poděkovat. Takovou vlnu reakcí jsem nečekala, vážím si toho. Mohla jsem vám to jednoduše napsat, ale mám teď hodně času, tak jsem se rozhodla vám poděkovat trochu jinak a zcela amatérsky předělala svůj oblíbený cupsong,“ napsala Gábina k písni s tím, že potřebuje čas k tomu, aby se se současnou situací vyrovnala.

V příspěvku navíc uvedla i to, že by chtěla nazpívat duet se svým bratrem, a tak se možná dočkáme toho, že se Gábina vydá uměleckou cestou, nebo se stane influencerkou na plný úvazek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám