Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patrně o jeden z největších módních poprasků na předávání filmových cen v Londýně se postarala zpěvačka Ellie Goulding (37). Dorazila v dlouhé černé róbě s obřím výstřihem, která byla natolik průsvitná, že odhalila celá ňadra.

Šestatřicetiletá Ellie Goulding je britská zpěvačka, textařka a kytaristka. V minulosti se proslavila třeba coververzí hitu Eltona Johna (77) Your Song, nejvíce si ji ale lidé budou spojovat s písní Love Me Like You Do, která se objevila ve filmu Padesát odstínů šedi.

Ellie byla jedním z hostů galavečera předávání filmových cen BAFTA a zaujala svým modelem. Zvolila tmavé šaty z průsvitné látky s dlouhými černými rukávy, pod které si nevzala podprsenku a díky bleskům fotoaparátů tak bylo vidět vše, co se skrývalo pod šaty. Róbu pak doplnila náhrdelníkem ve tvaru hada a ladícími náušnicemi.

Hlavními hvězdami večera se pak stali Austin Butler (32) a Cate Blanchett (54), kteří si odnesli trofeje pro nejlepší herce za filmy Elvis a Tár. Nejlepším filmem se stal německý válečný epos Na západní frontě klid.

Reklama

Další články

Načítám