Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V londýnské Royal Festival Hall se v neděli večer uskutečnil již 76. ročník předávání filmových cen BAFTA a na rozdíl od většiny společenských událostí z poslední doby se akce obešla bez výstředností a přehnaného odhalování. Dámy tentokrát většinou vsadily na jednobarevné a elegantní modely od věhlasných návrhářů. Nechte se okouzlit a možná i inspirovat těmi nejpovedenějšími...

Bílou róbu Tamara Ralph s originálně řešeným výstřihem a velkou mašlí na zádech zvolila herečka Lily James (33) známá především ztvárněním Pamely Anderson v seriálovém hitu Pam a Tommy.

V originálním zpracování šatů s mnoha volány v oranžovém odstínu od britské návrhářky Harris Reed byla nepřehlédnutelná Florence Pugh (28) z psychologického thrilleru od Olivie Wilde To nic, drahá.

Na jednoduchost vsadila Julianne Moore (63), která své černé splývavé šaty doplnila o bílou štolu z peří a výrazný náhrdelník. Stejnou barevnou kombinaci využila i Hayley Atwell (40), dominujícím prvkem u ní byl vršek z mnoha proužků látky s rukávy a vysokými košilovými manžetami.

S těmi nejslavnostnějšími róbami si v ničem nezadal vrcholně elegantní kalhotový kostým Michelle Yeoh (60) v odstínu nude, který herečka doplnila o velké stříbrné šperky a zlaté lodičky.

Zlatá to tentokrát vyhrála i u hvězdy Dámského gambitu Anyi Taylor-Joy (26), jež si oblékla geometricky střižené minišaty a pelerínu ze stejné látky značky Schiaparelli.

Černou klasikou se letos nechala inspirovat celá řada hvězd jako například zpěvačka Ellie Goulding (37), modelky Rosie Huntington-Whiteley (37) a Sara Sampaio (31) či herečky Carey Mulligan (37), Cate Blanchett (54) a Gwendoline Christie (44), která s přibývajícími léty vypadá čím dál lépe.

Reklama

Další články

Načítám