Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Londýn v neděli večer žil udílením filmových cen BAFTA. Slavnostním večerem to ale zdaleka nekončilo. Když byly ceny rozdané, vydaly se celebrity ještě do známého podniku Annabel's, kde se konala British Vogue And Tiffany & Co BAFTA afterparty. Jedním z hvězdných hostů byla i Ashley Graham (36), kterou ovšem nebylo vůbec snadné poznat.

Americká modelka se aktuálně v Londýně zdržuje v rámci týdne módy, a tak potěšila svou účastí i pořadatele tohoto večírku. A zatímco černé přiléhavé šaty na špagetová ramínka jí sedly skvěle, o zvoleném líčení se to už říct nedalo.

Porcelánově bílá pleť kontrastovala se zbytkem její snědé kůže a její tvář tak doslova svítila. Výrazně světlejší odstín, který zároveň ani nepřecházel zrovna přirozeně do ztracena v oblasti krku či hrudníku, ještě zdůraznila výrazná rudo-hnědá rtěnka a tmavě orámované oči. Ashley měla navíc módně zamaskované obočí, což její tvář změnilo k nepoznání.

„Vůbec bych nevěděla, kdo to je, kdyby nebylo uvedeno její jméno. Vypadá úplně jinak,“ stojí v jednom z mírnějších komentářů u fotografií Ashley v článku na britském Daily Mailu. „Proč si někdo myslí, že vypadá dobře s odbarveným obočím?“ ptá se nechápavě další. „To bylo úmyslné? Hrozný vzhled, je k nepoznání. I kdyby měla své obočí, což by výsledek trochu zlepšilo, stejně by vypadala radikálně jinak,“ přidává se jiný a v podobném duchu se nese většina názorů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám