Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká televize odvysílala poslední díl kriminální minisérie Docent, která vznikla v režii Jiřího Stracha a na motivy scénáře renomované autorské dvojice Josefa Mareše a Jana Malindy. U diváků sklidila velký úspěch.

První díl sledovaly víc než 2 miliony diváků, druhý 1,9 milionu, stejně jako ten poslední.

„Je to neuvěřitelné číslo. Možná je to letošní televizní rekord, nevím. Obvykle dva miliony přesáhnou jen vánoční pohádky,“ svěřil se režisér Jiří Strach pro Super.cz.

Poslední díl přinesl očekáváné rozuzlení celého případu, který byl velmi napínavou podívanou, přesto se mnoho diváků shodlo, že čekali nějaký velkolepější závěr.

„Čekala jsem trochu hlubší vysvětlení, proč. Ale jinak jsem se dobře bavila,“ uvedla jedna z divaček. „Moc se mi to líbilo, ale ten konec byl nějaký rychlý,“ shodla se další.

Většinově si lidé ovšem nemohli vynachválit herecké obsazení, a to jak hlavní, tak i vedlejších postav. Ve finále jim i odpustili nekonečné hysterické scény, které hrála Tereza Ramba (34) skutečně přesvědčivě.

Minisérie se mi moc líbila, a to nejen kvůli skvělému hereckému obsazení. Jediné zklamání je, že měla pouze tři díly,“ uvedla fanynka.

„Bylo to super a tímto prosím pana Jiřího Stracha, ať točí a točí, jeho kriminálky jsou nejlepší,“ vzkázala divačka, která se společně s dalšími fanoušky dočká pokračování.

„Kluci scenáristi už píšou druhou řadu Docenta. Stejné postavy, jiný příběh. A těším se, jak jim ty postavy vyrostou dále pod rukama. Protože je jasné, že při třetím dílu zjistí, že se potřebují, že nemohou jeden bez druhého. A že teorie a psychologické profily nemusí být vždycky jen na prd,“ prozradil nám Jiří Strach.

Reklama

Další články

Načítám