Hlavní obsah
Článek

Kromě tradičního programu v rámci královských povinností a návštěv si jednou za čas princ (41) a princezna z Walesu (42) udělají čas i na společenskou událost. Již tradiční akcí, kterou společně absolvují, se pro ně staly filmové ceny BAFTA a i tentokrát fanoušci netrpělivě čekali, kdy se sympatický královský pár před branami Royal Festival Hall v Londýně objeví.

Kate opět předvedla, že se nebojí porušit zažité konvence a nepsané pravidlo, že stejné šaty si na velkou akci nelze vzít dvakrát a jako vždy za to sklízí samou chválu. Inspirovat by se tímto postojem mohly jistě i další celebrity.

Princezna si totiž dokonce i na takto významnou událost neváhala vzít šaty, které už jednou vynesla, měla je dokonce i během stejné příležitosti již v roce 2019. Catherine, jež dlouhodobě usiluje o udržitelnost, si bílou róbu od Alexandera McQueena na jedno rameno nechala pouze upravit.

Květinové detaily na rameni tak vystřídal nařasený materiál a Kate navíc přidala černé sametové vysoké rukavičky od Cornelie James, lodičky Aquazzura ‚Fenix‘ a celek pak doplnila ještě o kabelku opět od Alexandera McQueena.

Náušnice, které měla v roce 2019, vyměnila za daleko výraznější zlatou visací variantu. Jednalo se přitom o bižuterii pořízenou ve známém britském módním řetězci za pár liber.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám