Hlavní obsah
Článek

Karlos Vémola (38) má za sebou velmi náročné období, co se týče osobního života, ale také zdraví, které ho vyřadilo na nějakou dobu ze zápasení.

Ale zdá se, že je bijec MMA zpátky v sedle. Už od dubna totiž naskakuje do maratonu turnajů, kvůli kterým vyrazil trénovat až do dalekého Thajska. I proto je celý jeho Instagram zaplavený zejména příspěvky z tvrdé přípravy, která vyžaduje i pravidelnou regeneraci.

Sociálními sítěmi ovšem aktuálně koluje video slovenského youtubera, jenž na Karlose Vémolu narazil v Bangkoku, kde dělají bijci společnost kamarádi, ale také neznámá vnadná blondýnka, kterou si někdo mohl splést i s jeho manželkou Lelou Ceterovou (34). Avšak o matku jeho dvou dětí nejde.

Vémola si vyšel na procházku s neznámou blondýnou. Natočil ho u toho slovenský youtuber.

Netrvalo dlouho a lidé začali šířit spekulace, o koho může vlastně jít. Ač se Karlos zdaleka nedopouští ničeho nekalého či skutků, které by doma jen stěží vysvětlil, přítomnost vnadné blondýnky není úplně to, co by jeho manželku potěšilo.

Už loni hvězda filmů pro dospělé Rika Fane tvrdila, že s ní měl Karlos poměr. Manželství Lely a Karlose ale aféru ustálo a bijec dokolečka tvrdil, že s mladou pornoherečkou nic nemá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám