Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Hynek Čermák (51) se aktuálně těší velké oblibě jak u divadelních, tak u filmových fanoušků. Točí o sto šest a do toho ho můžeme vidět hned na několika pražských divadelních scénách.

Energie mu zkrátka nechybí. Málokdo by řekl, že majitel charismatického hlasu oslavil na Valentýna padesáté narozeniny. Jaká tedy byla jeho oslava?

V kruhu rodinném a v kruhu přátel, moje žena mně připravila spousty překvapení. Největšími dárky pro mě byla setkání s mými přáteli, málokdy mám čas se s nimi setkat, takže to bylo skvělé,“ svěřil se Hynek Super.cz.

Věk je ale pro něj pouze číslo, které tak nějak ani nevnímá. „Víte, ono v padesáti letech člověk tak od 48 let říká, že je mu pade. Zatím mi to nedochází, ale až někde něco rupne, tak to asi přijde.“

Do kin vstoupil snímek Děti Nagana, kde herce můžeme vidět v roli trenéra, který vede partu kluků a jedné holky do zápasu. Měl by on sám trpělivost na to, že by trénoval mladé talenty?

„Asi bych nějakou trpělivost měl. Zažil jsem už podobné situace v životě. Dělal jsem vedoucího na táborech, instruktora na lyžácích, hereckého kouče na hereckých táborech dětem. Mám s tím zkušenost, asi bych to zvládnul,“ dodal se smíchem Hynek Čermák během rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám