Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blonďatá sexbomba konečně našla toho pravého k založení rodiny a dlouho s tím neotálela. Influencerka a zpěvačka Dominika Myslivcová (29) oznámila radostnou novinku. S přítelem Zdeňkem čeká svoje první miminko.

Dominika ještě před týdnem na Česko-Slovenském plese svoje rostoucí bříško umně skryla v korzetových stříbrných šatech od návrhářky Sandry Markové. Jen vnady už se jí povážlivě draly z korzetu. Teď už se tomu nedivíme.

Myslivcová změnu svého stavu oznámila na sociálních sítích. Zapózovala s bříškem v bílém krajkovém prádélku a podvazcích, jako doplněk si vzala kojeneckou lahvičku. "Projekt BABY," napsala k fotce a doplnila ji hashtagy budu máma, pořád tomu nevěřím, paloma nebo pedro, je to venku a bambi.

Dominika Myslivcová oznámila své těhotenství.

Okamžitě se strhla lavina gratulací od kolegyň a kamarádek z branže Dominiky Mesarošové, Sandry Pospíšilové, Karolíny Mališové nebo Sary Sandevy. I my přejeme budoucí mamince hodně štěstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám