Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední velký ples sezóny máme za sebou a známé dámy se na něj samozřejmě snažily co nejlépe obléknout. Anebo zaujmout netradiční volbou modelů. Návrhářky měly plné ruce práce, aby splnily jejich zadání.

Některé z módních návrhářek svoje "modelky" do Obecního domu také doprovodily, takže v naší fotogalerii můžete vidět, jak se oblékly Hermine, Zuzana Lešák Černá, Alena Wilson nebo Martina Pipková Loudová.

Některé modely jsme už probrali samostatně, například nejodhalenější model večera, který zvolila cvičitelka Hanka Kynychová (56). Za zmínku ale rozhodně stojí například róba modelky Kristýny Schickové, která vypadala, že drží jenom zázrakem, aniž by odhalila prsa. Naditý dekolt předvedla například zpěvačka Elis Ochmanová (35). A za nás nejnápaditější šaty vynesla modelka Tereza Fajksová (34), která s róbou od Miroslava Michala Knota, kterou jí prý ušil za deset hodin, dorazila na otočku z Brna.

O tom, jak se plesové modely líbily vám, můžete diskutovat pod článkem.

Reklama

Další články

Načítám