Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se hubnutí týče, zkoušela ledacos. Dokonce absolvovala i liposukci. Teď operní pěvkyně Andrea Kalivodová (46) překvapila snad nejštíhlejší postavou, s jakou jsme ji kdy viděli. Na Českém plese vypadala v modelu od Tatiany Kovaříkové skvěle.

"Cvičím. Začala jsem v létě a cvičím pravidelně každé ráno. Je to jen deset minut, cviky mi naordinoval manžel, a když se to dělá pravidelně, opravdu to funguje. Ale myslím, že ten dojem dělají i šaty, které jsem oblékla. Tatiana umí ty linie krásně propojit, takže i šaty ubraly nějaká kila," míní Andrea.

"Řekněme si upřímně, že ty plastiky jsou jen taková berlička. Ale pokud člověk nedodržuje tu správnou životosprávu, nevěnuje se tomu, nedělá to poctivě a pořádně, tak ten špek rychle naroste zase znovu. To vám řekne spousta žen, které to absolvovaly, že se o to člověk, aby v šestačtyřiceti dobře vypadal, musí porvat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám