Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po třiceti letech se vypravila na ples. "Je fakt, že je to možná můj druhý v životě. Ten první byl maturitní," smála se Tereza Pergnerová (49), která vyrazila na Český ples se svým partnerem Jiřím Chlebečkem. Vedle dam s naditými dekolty a obřími rozparky působila moderátorka jako z jiných časů.

"Vycházela jsem ze sebe, protože je potřeba, aby se člověk cítil dobře. Proto jsem zvolila něco více aristokratického a méně blyštivého," řekla Super.cz. "Spolupracuji s Ruth Šariskou a toto jsme nechávaly přímo šít. Ale už minulý rok, kdy jsem měla na Český ples jít, ale byl zrušen kvůli událostem ve světě. Tak byl konečně čas to vynést. A možná si i zatančím, valčík a polku bych zvládla," upřesnila.

K účasti ji přesvědčil blízký přítel, pop-artový umělec, malíř Josef Rataj, jehož obraz se na plese dražil pro charitativní účely. "Slíbila jsem mu, že to natočím, aby měl co dát na Instagram," vysvětlila, že je vlastně za kameramanku. Pokud jde o práci, Tereza aktuálně natáčí nový pořad pro televizi Nova a věnuje se svému nadačnímu fondu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám