Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Václav Noid Bárta vystoupil v show To byl náš hit s vlastní verzí písně Petra Muka (†45) Ráchel, bylo to určeno koncepcí pořadu. Skladba se mu ale tak zalíbila, že ji začal zpívat na svých koncertech a nyní k ní dokonce natočil videoklip, kde roli židovské dívky Ráchel ztvárnila jeho přítelkyně Eliška Bučková (34).

"Stalo se to vlastně všechno náhodou. Reakce na To byl náš hit byly dobré, tak jsem ji začal hrát. A ten klip jsem vlastně vybártroval. Nazpíval jsem písničku do filmu klukům z Jihlavy a oni mi za to nabídli, že mi natočí videoklip. Kdo by nekývl," řekl Super.cz zpěvák. "Myslím, že by to Petrovi nevadilo," míní.

Noid natáčel v jedné z mála volných chvil, co má. Momentálně hraje v muzikálu Hamlet, který má před sebou už jen deset repríz. "Ještě jede Carmen, ale také už do derniéry zpívám jen tři představení, a Jesus Christ Superstar. Robina Hooda už jsem nestíhal, zazpívám si ho znovu až na podzim," upřesnil.

Reklama

Další články

Načítám