Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když na Český ples dorazila ředitelka soutěže krásy Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) se svojí aktuální vítězkou Krystynou Pyszkovou, byli jsme trochu překvapení. Úřadující královna krásy totiž svůj model doplnila obří korunou.

"Hrozně se mi to takhle líbilo a říkaly jsme si, že po vzoru jiných soutěží v zahraničí se korunka na společenské akce nosí. A je to nová korunka pro další vítězku, ne ta, kterou Krystyna vyhrála. Za mě, proč ne, na takové události," upřesnila Makarenko.

Krystyna se prý s tímto neobvyklým doplňkem cítila dobře, i když všechny v sále převyšovala. S ultra vysokými podpatky a korunou měřila při své normální výšce 181 centimetrů už přes dva metry. "Je to pořádná výška, ale cítím se skvěle. Novou korunku, kterou budu v květnu předávat další vítězce, jsem zvolili, protože se lépe hodila ke šperkům zdobeným tanzanity. Ta moje je se zelenými kameny," upřesnila Pyszková.

Jak to královně a ředitelce slušelo, se můžete podívat v našem videu i ve fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám